Opis firmy:
Oror AG, wraz z spółkami zależnymi, produkuje i sprzedaje wyrafinowane i przetworzone produkty mięsne w Szwajcarii i na arenie międzynarodowej. Działa przez trzy segmenty: wygodę Orior, udoskonalenie Oror i Orior International. Segment ORIOR COMPOTIENGE zapewnia świeże produkty wygody, takie jak gotowe posiłki, ciasta i terriny, świeże makarony, specjalności wegetariańskie i wegańskie oraz gotowe do gotowania produkty dla drobiu i mięsa, a także organiczne soki warzywne i owocowe za pośrednictwem kanałów detalicznych i gastronomicznych oraz specjalistycznych sprzedawców detalicznych. Segment udoskonalania Oror oferuje wyrafinowane i przetworzone produkty mięsne, takie jak Bündnerfleisch, Ham, Salami i Mostbröckli za pośrednictwem kanałów detalicznych i gastronomicznych. Segment Oror International produkuje gotowe posiłki i elementy menu oraz organiczne soki warzywne, a także obsługuje około 60 małych punktów. Firma oferuje swoje produkty pod Albert Spiess, Biotta, CasualFood, C-Ice, Culinor, Fredag, Fürstenländer Spezialitäten, Goodman & Filippo, Happy Vegi Butcher, Hermanns's, Le Patron, Myenergy, Natural, Noppa's Best, Pastinella, Trakinella, Trakotor, TRAKO, TRATHO, ATTATION, ATTATION, ATTATION, ATTATION, ATTATION, ATATEGING, ANDYGING. Nazwy marek Vivitz. Oror AG został założony w 1852 roku i ma siedzibę w Zurychu w Szwajcarii.