What's Cooking Group NV/SA ( WHATS.BR ) Giełda w Brukseli

Cena: 108.5 ( -0.91% )

Aktualizacja 05-05 17:35
Giełda w Brukseli
Branża: Żywność pakowana

Notowania:


Informacje o spółce:
Sektor: Dobra konsumpcyjne – niecykliczne
Branża: Żywność pakowana
Zatrudnienie: 2 500
Giełda: Giełda w Brukseli
Ilość akcji w obrocie: 35%
Ilość akcji: 1 856 180
Debiut giełdowy: 2022-11-10
WWW: https://www.whatscooking.group
CEO: Mr. Piet Sanders
Adres: Beke 1
Siedziba: 9950 Gent
ISIN: None
Opis firmy:

Jaka jest grupa gotowania NV/SA, wraz z spółkami zależnymi, produkuje i sprzedaje produkty mięsne i gotowe posiłki. Działa przez dwa segmenty, pikantne i gotowe posiłki. Segment przetworzonego mięsa rozwija się, produkuje i sprzedaje szereg przetworzonych mięs, w tym salami, gotowaną szynkę, drobiu, innych gotowanych mięs, pasztetów, solonych mięs, języka i wątroby pod markami Plum, Daniël Coopman, Zonnenberg, marki Kraak-revers i Fairbeleg, a także inne prywatne marki. Segment gotowych posiłków rozwija się, produkuje i sprzedaje świeżo przygotowane posiłki, w tym lasagne, pizzę, naczynia z makaronem i sosy pod nazwami marek CASA, VAMOS i Stefano Toselli, a także inne prywatne etykiety. Firma była wcześniej znana jako Ter Beke NV i zmieniła swoją nazwę na grupę gotowania NV/SA w kwietniu 2023 r. To, co jest Grupa Gotowania NV/SA, została założona w 1948 roku i ma siedzibę w Gent w Belgii. Co to jest grupa gotowania NV/SA to spółka zależna Stak Coovan.

Wskaźniki finansowe
Kapitalizacja (EUR) 201 395 530
Aktywa: 372 112 000
Cena: 108.5
Wskaźnik Altman Z-Score: 3.1
Stabilny (niskie ryzyko bankructwa)
Dywidenda: 4
P/E: 21.7
Ilość akcji w obrocie: 35%
Średni wolumen: 381
Ilość akcji 1 856 180
Wskaźniki finansowe
Przychody TTM 848 433 000
Zobowiązania: 243 034 000
Przedział 52 tyg.: 65.0 - 113.0
Piotroski F-Score: 6
Umiarkowany (średnia jakość finansowa)
EPS: 5.0
P/E branży: 19.0
Beta: 0.433
Raport okresowy: 2025-02-28
WWW: https://www.whatscooking.group
Zarząd
Imie i Nazwisko Stanowisko Wynagrodzenie Rok urodzenia
Mr. Piet Sanders MD, Chief Executive Officer & Executive Director 694 535 1966
Mr. Eric Kamp Group Chief Operating Officer & MD of Processed Meats the Netherlands 0 1963
Mr. Brecht Vanlerberghe Chief R&D Officer - What's Cooking Group 0 1973
Mr. Peter Bal Chief Information Officer of What's Cooking Group 0 1964
Mr. Yves Regniers Chief Financial Officer 0 1978
Mr. Johan Meire Group Technical Director 0 0
Ms. Ann De Jaeger General Counsel, Corporate Affairs Director & General Secretary 0 1971
Mr. Christophe Bolsius Director of Ready Meals 0 1969
Ms. Else Vers Traete Chief People Officer 0 1967